آیا هر 2 نوع خلال بادام در بازار حاوی اسید های چرب هستند؟ دلیل تلخ شدن بادام شیرین را می دانید؟ برای نگهداری و مصرف بادام بهتر مواردی را رعایت کنید.
بادام را در 2 نمونه تلخ و شیرین در بازار می بینید. در هر نوع از بادام ها اسید های چرب یافت می شود که اگر در معرض رطوبت هوا قرار گیرند سبب تلخ شدن بادام می شود.
از آنجا که در بادام شیرین مقدار 50-60 % اسیدهای چرب وجود دارد، در معرض رطوبت قرار گرفتن می تواند یکی از دلایل تلخ شدن آن باشد.
در برخی موارد این چربی موجود در بادام اکسید می شود و مولکول هایش به مولکول های سرطان زا تبدیل می گردد.
توصیه های نگهداری خلال بادام
- نگه داشتن خلال بادام در جای خشک که مانع رشد باکتری ها می شود.
- جلوگیری از نفود رطوبت هوا که مانع اکسید شدن مولکول های آن می گردد.
- قرار ندادن خلال بادام در یخچال جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت یخچال می شود.
- مصرف تازه به تازه خلال بادام برای بهره بردن از خواص موجود در آن
منبع: بادام ایرانی