چرا معمولا خلال بادام بو داده با قیمت روز بالاتری در بازار عرضه می شوند؟ آیا می توان توقع داشت که مراکز فروش معتبر این محصولات را با قیمت مناسب عرضه دارند؟
یکی از مهمترین اقداماتی که برای خوش طعم شدن خلال بادام صورت می گیرد، بو دادن آن هاست. زیرا بادام بو داده در شرایط مطلوب تف داده شده تا مصرف آن برای افراد مختلف خوشایند تر شود. به منظور اینکه فرآیند بو دادن خلال بادام طبق اصول صورت گیرد، امروزه از دستگاه های مخصوص استفاده می شود که با استانداردهای لازم تولید شده و کار بو دادن را برای شرکت ها آسان کرده اشت.
اما طبیعتا این پروسه هزینه هایی به دنبال خواهد داشت که شرکت ها باید آنها را متقبل شده تا بتوانند محصولی درجه یک عرضه دارند. این هزینه ها از جمله مهمترین عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت روز خلال بادام بوده و تولید کنندگان آنها را در نظر گرفته و در قیمت گذاری اعمال می کنند.
منبع: بادام ایرانی
تمامی حقوق برای مجموعه بادام محفوظ است