یکی از بهترین بادام ها برای تولید خلال بادام خام، بادام زمینی است. زیرا هم طعم بسیار خوبی داشته و هم به راحتی توسط دستگاه ها خلال می شوند.
همانطور که می دانید بادام گونه های زیادی داشته و معمولا مصرف کننده ها استفاده از همه آنها را ترجیح می دهند. اما برخی از بادام ها بیشتر مورد توجه بوده و می توان از آنها محصولات بیشتری تولید کرد. بادام زمینی را می توان یکی از انواع آنها دانست. زیرا هم طعم بسیار خوبی داشته و استفاده آن را افراد زیادی ترجیح می دهند.
در راستای تولید خلال بادام نیز از بهترین گزینه ها، بادام زمینی است. با توجه به این که بادام زمینی در ایران به راحتی در دسترس بوده، شرکت های زیادی می توانند از آن برای تولید خلال استفاده کنند.
تولید خلال بادام زمینی
همانطور که می دانید، به منظور خلال کردن بادام ها از دستگاه های مخصوص استفاده می شود. لذا باید این محصولات به گونه ای انتخاب شود که به راحتی توسط دستگاه ها برش خورده و خلال شود.
با توجه به این که مغز بادام زمینی استقامت بسیار خوبی دارد، به راحتی برش می خورد. به همین دلیل از بهترین گزینه ها برای تولید خلال بادام بشمار رفته و شرکت های زیادی آن را مورد تایید قرار می دهند.
عرضه خلال بادام خام
با توجه به اینکه تقاضا برای خلال بادام به صورت های مختلف خام و بو داده می باشد، شرکت ها معمولا سعی در عرضه دو نوع آنها داشته تا مطابق با نیاز مشتریان خود رفتار کنند. از همین رو خلال بادام خام را نیز به توزیع کننده های مختلف عرضه داشته و با آنها در حجم زیادی همکاری خواهند داشت.
منبع: بادام ایرانی