پرتقال خونی اناری علاوه بر داشتن فیبر و پتاسیم بالا، به عنوان یک منبع خوشمزه ویتامین B و C شناخته می شود.
آنها ارزان، خوشمزه و برای شما خوب هستند.
پس از آن چین به عنوان دومین کشور بزرگ و سپس ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
به طور شگفت انگیزی، برزیل به اندازه یک سوم پرتقال های کشت شده در سراسر جهان تولید می کند.
اگرچه پرتقال در حال حاضر در سراسر جهان رشد می کند، در واقع از جنوب چین و مالزی سرچشمه می گیرد.
در واقع، خوردن پرتقال خونی شمال فواید سلامتی شگفت انگیزی دارد (اگرچه مصرف آب پرتقال زیاد مصرف نمی شود…)
از آسیا، پرتقال ابتدا به اروپا و سپس مدتی بعد به قاره آمریکا آورده شد.
که ما را به خوبی به واقعیت نارنجی بعدی مان هدایت می کند.
نام میوه قبل از نام رنگ آمده است.
کلمه پرتقال در دهه 1300 به زبان انگلیسی راه یافت.
با این حال، نام نارنجی به عنوان یک رنگ تا سال 1500 در انگلیسی ظاهر نشد. یعنی میوه قطعاً قبل از رنگ بوده است.
یک واقعیت جالب دیگر در مورد پرتقال – نام میوه پرتقال در آلمانی (apfelsine) به معنای “سیب از چین” است که منشأ آن از آنجاست!
اساساً پرتقال خونی خشک افزودنی عالی برای یک رژیم غذایی سالم است.
درست است، بیایید با یک کراکر شروع کنیم.
وقتی بسیاری از ما به یک پرتقال فکر می کنیم، به میوه های معمولی نارنجی رنگ فکر می کنیم.
اما همه پرتقال ها نارنجی نیستند.
آیا می دانستید برزیل بزرگترین تولید کننده پرتقال خونی کاراکارا در جهان است؟
اغلب هنگامی که پرتقال در نزدیکی مناطق استوایی رشد می کند، رنگ آن سبز است.
نگران نباشید، پرتقال سبز هنوز هم خوشمزه است!
اگر دوست دارید پرتقالهایتان شیرین و آبدار باشد، دفعه بعد که قصد خرید پرتقال ناف را دارید، پرتقالهایی را انتخاب کنید که بزرگترین نافها (نیمه میانی) را دارند، زیرا شیرینترین آنها هستند.
پرتقال ناف نیز شیرین ترین آب پرتقالی را می سازد که همه ما عاشق نوشیدن آن هستیم.
- منابع:
- تبلیغات: