فروش انواع خلال بادام سنتی

تهیه خلال بادام به مقدار زیاد و نگهداری طولانی مدت آن حتی در یخچال درست نیست، باید خلال بادام را
به مقدار کم تهیه و آن را در محیطی خشک، خنک و بیرون از یخچال نگه داشت.
نگهداری خلال بادام در شرایط نامناسب باعث اکسیداسیون روغن موجود در آن می شود بنابراین نباید آن را بیش از
۳ ماه ذخیره کرد.
با توجه به اینکه با نگهداری خلال بادام در شرایط نامناسب این ماده غذایی بیشتر در معرض اکسیداسیون قرار می
گیرد، بهتر است بادام را خام تهیه و آن را خلال کنید.
اگر هم به صورت بسته بندی آن را تهیه می کنید، حتما به تاریخ تولید، انقضا، شماره ثبت، پروانه ساخت
و…
توجه داشته باشید و خلال بادام های فله ای نخرید زیرا مشخص نیست در چه زمانی تولید شده و چه
مدت در انبارها مانده اند.
یادتان باشد اگر این ماده غذایی در محیطی گرم و مرطوب نگهداری شود، فقط برای مدت زمان کوتاهی قابل استفاده
است زیرا در اثر رطوبت، روغن بادام اکسید می شود.
تغییر در رنگ، بو و مزه خلال بادام نشانه کهنگی و کیفیت پایین آن است.