صادرات بهترین خلال بادام کرمانشاهی

شما خلال بادام را در خورش ها استفاده می کنید؟ سفارش و صادرات بهترین خلال بادام کرمانشاه به چه صورت است؟
خلال بادام در کرمانشاه موارد مصرف بالایی دارد از جمله تهیه خورش.
خورش خلال کرمانشاه که از بادام های خلال شده و گوشت و زرشک و لیمو عمانی تهیه می گردد دارای شهرت بالایی است.

طرز تهیه خورش خلال بادام

پیاز خرد شده به همراه زردچوبه را در روغن تفت دهید، پس از نرم شدن می توانید گوشت را اضافه کنید. زمانیکه مطمئن شدید رنگ گوشت تغییر کرده رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و در نهایت آب را بیفزایید و درب قابلمه را ببندید تا به آرامی گوشت بپزد.
وقتی آب خورش به تدریج کم شد خلال بادام هایی که در آب گرم خیس خورده اند را به همراه زعفران و دارچین اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزد.
در نهایت زرشک و گلاب و مقداری کره اضافه می کنید تا خورش جا بیفتد، پس از اضافه نمودن نمک خورش آماده سرو می باشد.