برای آنکه شرکت های تولید کننده خلال بادام بتوانند انواع محصولات خود را به کشورهای مختلف صادر کنند، باید تازه ترین نوع آنها را عرضه دارند.
خلال بادام یکی از محصولاتی ست که فعالیت بر روی صادرات آن سود بسیار خوبی دارد. زیرا کشورهای مختلفی هستند که یا دسترسی به انواع بادام نداشته و یا اینکه محصول ایران را ترجیح می دهند. لذا تولید کنندگان خلال بادام همیشه بهترین بادام را انتخاب کرده و به منظور صادرات در شرایط ویژه آن را تبدیل به خلال می کنند.
بهترین بادام به منظور خلال کردن، محصولی ست که در فصل برداشت انتخاب شده و بهترین کیفیت را دارند. بخصوص اگر مغز آن تازه بوده و بتواند به راحتی توسط دستگاه آن را خلال نمود.
صادرات خلال بادام تازه
خلال بادام در ایران توسط شرکت هایی تولید می شود که توانسته اند در این راستا عملکرد خوبی داشته و بهترین خلال را تولید کنند. این تولیدی ها می توانند انواع بادام را با بهترین کیفیت خریداری کرده و در خصوص تولید خود استفاده کنند.
با توجه به این که خلال بادام بیشتر برای تزئینات استفاده می شود، هم به صورت بو داده و هم خام عرضه می شود. از همین رو باید از سوی خریداران بخصوص کشورهای دیگر به خوبی بررسی شود تا معیارهای مد نظر را در برداشته باشند.
یقینا در صادرات خلال بادام باید شاخصه های یک خلال بادام با کیفیت با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد تا آن طور که باید باشد. یکی از مهمترین این شاخصه ها تازه بودن خلال بادام بوده که توجهات زیادی را به خود جلب می کند.
منبع: بادام ایرانی