خلال بادام صادراتی مرغوب

آیا با انواع بادام شیرین آشنایی دارید؟ بهترین نوع خلال بادام مرغوب در کدام استان تولید می شود؟ کدام نوع بادام برای تولید خلال بادام صادراتی مناسب می باشد؟
بادام شیرین به چند نوع تقسیم مشوند: بادام سفید، بادام مامایی، بادام سنگی، بادام منقا، بادام ربیع.
بادام سفید به علت داشتن مغز سفید تر، ترد، با کیفیت و خوشمزه می باشد. از این رو در بازار ارزش بالایی دارد و در بین مشتریان جذابیت خاصی دارد. از خلال این بادام در تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.
بادام مامایی کیفیت بسیار بالایی دارد و چون در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد از ارزش صادراتی بالایی برخوردار می باشد. این نوع بادام در استان چهارمحال و بختیاری تولید و توسط بازرگانان به هندوستان صادر می شود، این نوع بادام به صورت خلال در صنایع غذایی محبوبیت خاصی دارد و به تازگی خلال به همراه بادام به خارج از کشور صادر می شود.
منبع: بادام ایرانی