خلال بادام در ایران بیش از دیگر کشورها تولید می شود زیرا علاوه بر مصارف کارخانه ای آن عمده فروشی این محصول از قدیم برای تهیه خوراکی های مختلف ایرانی، انجام شده است.
خلال بادام را می توان در تهیه انواع خورشت ایرانی به عنوان یک بخش اصلی دانست. حتی در تهیه خوراکی های مذهبی هم به شدت از خلال بادام استفاده می شود و این مصارف دارای قدمت بالایی هستند.
عمده فروشی خلال بادام همچنین جهت تهیه انواع کیک و شیرینی انجام می شود و کارخانه های مختلف صنایع غذایی این محصول را سفارش می دهند و انواع تولید شده در ایران را به دلیل قیمت مناسب تر، بیشتر می پسندند.
تمامی حقوق برای مجموعه بادام محفوظ است