آیا بادام زمینی فقط به صورت خام و بو داده کاربرد دارد؟ آیا امکان تولید و عرضه خلال بادام زمینی در بازار ایران وجود دارد؟
ابتدا در مورد بادام و کاربرد های آن اطلاعاتی داشته باشید. درخت بادام به طول 8 متر می رسد و درختی بسیار زیبا می باشد که دارای برگ هایی با نوک تیز، بیضی شکل و با گل های صورتی و گاهی سفید رنگ مشاهده می شود که در مناطقی مثل افغانستان، سوریه، فلسطین و به خصوص ایران کشت و پرورش داده می شود. در ایران این محصول به اسم های مختلفی مثل بادام معمولی، بادام آغاجی، بادام شیرین، ارچین و چغاله بادام و…نام گذاری شده است. از نظر واریته، بادام در دو نوع تلخ و شیرین وجود دارد. جالب است که بدانید این محصول فقط به صورت خام و بوده کاربرد ندارد بلکه کاربردهای فراوان دیگه ای دارد که اشاره ای به تعدادی از کاربردهای آن خواهیم داشت.
کاربرد های بادام
- خلال بادام
- روغن بادام
- تفاله حاصل از پرس بادام
- شیر بادام
- اسانس بادام
- پوست میوه بادام
- شکوفه و گل بادام
از خلال بادام بیشتر در تزیین غذاها می توان استفاده کرد و مشتریان بیشتر از خلال بادام زمینی برای این کار استفاده می کنند چون قیمت مناسب تری نسبت به انواع خلال های بادام دارا است و از روغن بادام و از قسمت های مختلف بادام شیرین مثل شکوفه، میوه و برگ می توان در صنایع طب استفاده کرد. شما برای خرید خلال بادام به صورت جزیی و عمده می توانید با کارشناسان ما ارتباط بگیرید.
منبع: بادام ایرانی