طرز تهیه خلال بادام خام اعلاء

چگونه بادام اعلاء تهیه کنیم؟ برای تهیه بادام باید انواع آن را شناخت، چند نوع بادام داریم؟ خلال بادام خام را به چند روش می توان درست کرد؟ شما کدام طرز تهیه خلال بادام را می پسندید؟
دو نوع بادام وجود دارد. بادام شیرین و تلخ. بادام شیرین انواع مختلفی دارد که هر کدام به دلیل داشتن خصوصیات مختلف طرفداران خود را دارند و از نظر کیفیت، رنگ و تردی با هم فرق دارند.
انواع بادام: بادام سفید، بادام پوست کاغذی، بادام منقا، بادام سنگی، بادام ربیع و بادام مامایی.
بادام مامایی کیفیت بالایی دارد و در صنعت غذایی حرف اول را می زند و برای تهیه خلال بادام گزینه ی مناسبی است. شما می توانید خلال بادام مورد نیاز خود را به چند روش تهیه کنید. می توانید به فروشگاه ها و یا سوپر مارکت ها مراجعه کرده و یک بسته خلال بادام اعلاء بخرید یا آن را به صورت کیلویی و یا فله از خشکبار فروشی های معتبر خریداری کنید که بهترین و راحترین گزینه است.
اما اگر زمان کافی داشته باشید و کمی حوصله خرج کنید می توانید در منزل خلال بادامی تازه و با کیفیت درست کنید، انتخاب با شماست.
منبع: بادام ایرانی