شله زرد در ایران علاوه بر دسری خوشمزه جزء غذاهای سنتی و نذری محسوب می شود. رابطه طبع شله زرد و خلال بادام و پسته و … را می دانید؟ آیا واقعا با خرید اینترنتی می توانید وقت بیشتری برا تهیه و طبخ شله زرد خود بخرید؟
از جمله دسر های محبوب و خوشمزه در ایران، شله زرد می باشد که در بیشتر سفره های ایرانی بعد از غذا سرو می شود و خوردن آن بسیار لذت بخش است.
شله زرد غذایی سنتی است که در بیشتر مراسمات مذهبی مورد استفاده قرار می گیرد و شما از آن به عنوان نذری یاد خواهید کرد.
از برنج و شکر، زعفران، خلال بادام و پسته در طبخ شله زرد استفاده می گردد و به دلیل محتوایی که دارد یکی از مناسب ترین گزینه هاست اما سرو آن در مقدار کم توصیه می شود چرا که دسری سنگین است.
از آنجا که برنج موجود در دستور پخت شله زرد سرد است از خوراکی های طبع گرم مانند دارچین، پسته و خلال بادام برای تزئین آن استفاده می گردد.
خلال بادام را می توانید به راحتی از فروشگاه ها تهیه نمایید و چنانچه تجربه خرید اینترنتی را داشته باشید می دانید که این روش بهترین برای شماست. و می دانید که به راحتی می توانید با یک تماس و سفارش خلال بادام وقت بیشتری برای تهیه و پخت شله زردتان بخرید.
منبع: بادام ایرانی